Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Turizm Rehberliği Bölümü tarafından Gaziantep’e teknik bir gezi düzenlendi.

Turizm Rehberliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Abdullah ÜLKÜ, Dr. Öğr. Üyesi Seyit Ahmet SOLMAZ ve Arş. Gör. Merve OFLUOĞLU tarafından gerçekleştirilen geziye Turizm Rehberliği 4. sınıf öğrencileri katıldı.
Gaziantep’e gelen turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Zeugma Antik Kenti, Zeugma Müzesi, 25 Aralık Panorama Müzesi ve Antep Kalesi yüksekokul öğretim elemanlarının yönlendirmesi ile bölüm öğrencileri tarafından yapılan anlatılarla gezildi. Bölüm öğrencileri profesyonel turist rehberliği ve rehberlik mesleğinin detaylarını, rehberli turlarda yapılması ve yapılmaması gereken hususları gibi konuları uygulamalı olarak deneyimleme fırsatına sahip olmuşlardır.

AKADEMİK TAKVİM