Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, 2021-2022 Akademik yılında Yüksekokula kayıt yaptıran öğrenciler için oryantasyon toplantısı düzenledi. Arş. Gör. Merve Ofluoğlu moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Demirkol, Yüksekokul Sekreteri, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri/elemanları ve yüksekokul öğrencileri katıldı.
Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu öğrencilerine yüksekokulu ve öğretim üyelerini tanıtmak ve öğrencilerin sorularını cevaplamak amacıyla gerçekleştirilen toplantı Rekreasyon Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Kan Sönmez ve Turizm Rehberliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Seyit Ahmet Solmaz’ın sunumuyla başladı. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ömer Faruk Demirkol öğrencilerin istekleri ve sorularını cevapsız bırakmayarak öğrencilere başarılı bir akademik yıl geçirmelerini diledi.

AKADEMİK TAKVİM