Turizmde Akademik Rol misyonu ile hareket eden Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu (HarranTOY) Turizm ve Kültür Kulübünün girişimleriyle Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası, Batman Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Adıyaman Üniversitesi ve Şırnak Üniversitesi bir araya geldi.

Turizm Rehberliği Bölümü öğrencilerin mesleki deneyimlerden faydalanması ve motivasyonlarının artırılması amacıyla planlanan Turizm Rehberliği Mesleği: Deneyim Söyleşi programının ilkine Turist Rehberleri Birliği (TUREB) 1. ve 2. Dönem Başkanı Ahmet Zeki APALI katıldı.

Bölgede hizmet veren turist rehberlerinin ve öğrencilerin katılım sağladığı program HarranTOY Turizm ve Kültür Kulübü Başkanı Arş.Gör. Merve OFLUOĞLU'nun moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Ahmet Zeki APALI’nın yönetim ve rehberlik deneyimlerini paylaştığı program, soru-cevap kısmı ile son buldu.